Strøm/parkering

Strøm:
Det er kun tillatt å bruke strøm når man er i båten.

Internett:
Det er trådløs internett tilgang på deler av plassen. Logg på et nettverk som begynner med: Guest Internet

Ferdsel og parkering på opplagsområdet
All ferdsel og parkering på området skjer på eget ansvar

Utsett perioden:
Tiden 1.april - 1.juni på alle virkedager fra 07:00 til 16:00 er parkering på området ikke tillatt uten at fører av bilen er tilstede. Telefonnummer skal legges synlig i frontruten. Gjelder hele opplagsplassen.

Sommerperioden: I tiden 1.juni - 15.september er parkering tillatt på anviste områder med gyldig parkeringskort, P-billett fra P-automat eller lånekort i biler som er parkert ved siden av båter i sommeropptrekk.

Opptaksperioden: I tiden 15.september – 1.november gjelder samme parkeringsforbud som i perioden for utsett. Båthengere uten bestilt vinteropplag og avtale med slippformann om plassering, blir fjernet for eierens regning og risiko. Det er strengt forbudt å bevege seg under båten når denne henger i stroppene på trucken. Opplagsområdet Sjølyst/Karenslyst er avsperret med en bilbom. Bomåpner selges av respektive båtforeninger.

Kjøring på opplagsområdet skal skje med største varsomhet og ikke over 10 km /t. Det må vises særlig aktsomhet for barn som leker mellom båtene. Parkering må ikke skje slik at det er til hinder for slippmannskapet.

I tiden 1.juni til 15.september er det avgiftsbelastet parkering på hele opplagsområdet. Parkering skal skje i henhold til oppsatt skilting. Medlemmer har anledning til å kjøpe parkeringskort som gjelder for hele sommersesongen.

Bobilområdet:
I perioden 1 juni- 15 september er det kun betalende bobiler som kan parkere på "Bobilområdet".

Sjølyst Bobil Parkering - Webside

Bilbom:
Fjernbetjening kan kjøpes hos din båtforening.